De kleinste stad van Nederland, Madurodam, heeft een eigen college van Burgemeester en Wethouders. Ze zitten op de middelbare school en gaan over besteding van het steunfonds van Madurodam. Ook Talentenloods had een project ingediend. De schrijfwedstrijd voor groep 7 van de basisscholen in Leidschendam-Voorburg. Het gesprek met twee jonge wethouders was erg inspirerend. Ons project past in het doel van Madurodam ‘leuker leren voor kinderen op basisscholen’. Met de toezegging van Madurodam is de financiering van het project rond met dank ook aan de gemeente Leidschendam-Voorburg, Fonds1818, Van Ravesteynfonds en Koepelfonds. Inmiddels hebben alle deelnemende scholen een wedstrijdpakket ontvangen en kunnen de kinderen schrijven over hun Talent. De feestelijke prijsuitreiking wordt gehouden op zaterdag 28 mei in Theater Ludens in Leidschendam-Voorburg.