Op donderdagavond 10 maart is al weer het laatste Open Podium van seizoen 2015/2016. Wie worden de laatste Two Talents voor de Slotavond van 21 mei in Theater Ludens? Het belooft weer een bijzonder gevarieerde avond te worden. De 15-jarige Shariffa Indiana Kanbier is de Special Guest van de avond en brengt Soul Pop en Funky Songs waarbij zij begeleid wordt op gitaar door  Daniel Yves Dudok. Shariffa studeert aan het Conservatorium voor Jong Talent in Den Haag.

In 2009 speelde zij de dochter van Mandela in de landelijke musical Amandla Mandela. Op het programma staan de jonge band The Aces van Drumschool Voorburg, zang van Boann Bär en Nouhaila Nadranui,  een presentatie over Zeilen van Scouting PIUS XII, piano/zang van Martina Stramaccioni en Laura Kempenaers en een dansoptreden van X-treme van Ballet&Dansschool Door Laverman.

De avond begint om 19.30 uur in Dekker’s Hoeve, Essepad 6 Voorburg (t.o. Molen De Vlieger). Toegang is gratis, reserveren kan via www.hoenu.nl regio Voorburg.