Donderdag 9 maart vindt het laatste Open Podium Jeugd van Talentenloods plaats in het gezellige partycentrum Dekkershoeve. Drie seizoenen lang is de jeugd hier meer dan welkom geweest en speelden ze de sterren van de hemel. De optredens op donderdag 9 maart zijn achtereenvolgens: de band Maybe Next Time, Anneke de Vries met gitaar/zang, Serina van der Meer van het ’s Gravendreefcollege met cabaret, Alys Sheahan met gitaar/zang, Mels Roozemond met piano/zang, Arjo Nagelhout over de introductiecursus Kunstacademie Den Haag, Dasha Serck en Wlada van der Wilt met viool en begeleiding op piano, Joline Gofers van Skrjabin met piano/zang. Het slotakkoord wordt gespeeld door The Spectacles, de band van de eigenaren van Dekkershoeve, Piet en Ted Hooijmans. Zij spelen sinds hun jeugd in bands en hebben een grote wens: dat nu de jeugd naar Theater Ludens gaat, muzikale volwassenen naar Dekkershoeve komen. Van klassiek tot pop, alles is welkom! Op donderdag 9 maart presenteert Angelique Schipper het Open Podium samen met de jonge Michiel Bakker. De jonge fotograaf van deze avond is Thawan Jansen. De techniek wordt verzorgd door Rob Kortekaas. Natuurlijk zal ook deze avond vaste juryvoorzitter Ilona van Haenen Muziek Two Talents bekend maken voor de Slotavond op zaterdag 27 mei in Theater Ludens. Vrijdag 12 mei gaat het Open Podium over naar het Theatercafé Ludens om de continuïteit te kunnen waarborgen en wordt voor het eerst het podium geboden aan groep 8-ers. Hiervoor kan aangemeld worden via het aanmeldingsformulier op www.talentenloods.nl.
Locatie Open Podium donderdag 9 maart: Partycentrum Dekkershoeve, Essepad 6, Voorburg (t.o. Molen de Vlieger). Aanvang 19.30 uur. zaal open vanaf 19.00 uur. Toegang is voor jeugd t/m 21 jaar gratis. Entree volwassenen € 5,-. Wil je zeker zijn van een stoel, reserveer via www.hoenu.nl regio Den Haag.

Het Open Podium seizoen 2016/2017 wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg, Fonds1818, Van Ravesteynfonds, Vlietgemeenschapsfonds, Koepelfonds, Haenen Muziek, Drumschool Voorburg, Midvliet, Ot Douwes, Dekkershoeve en Theater Ludens.