Afgelopen donderdag 13 april was er een Music Special voor en door 21+ (volwassenen) als afscheid van de Open Podiumavonden voor de jeugd in Dekker’s Hoeve. De avond kan zeer geslaagd genoemd worden. Nagenoeg iedereen die heeft opgetreden wil meewerken een nieuwe avond met dank ook aan Zangstudio The Voice, Drumschool Voorburg en Haenen Muziek. Voorzitter Paul de Beer werd begeleid door Mels Roozemond. Margareth Pruyn is op zoek naar een eigen band die 1x per maand wil optreden. Het duet van Richard Loomans en Natasja van Ginshoven smaakt naar meer. Ook presentator Angelique Schipper liet voor één keer haar cabareteske liedjes horen op de accordeon. Raymond Slats van de band House of Women raakte met zijn zelfgeschreven nummers een gevoelige snaar. Marin Pols (21) was het grote talent van de avond met zang/gitaar. Haar voornemen is om met straatoptredens een wereldreis te financieren. Tot slot traden Vera en Ivo Hendriks op van Maybe Next Time en was het duidelijk dat er behoefte is aan een Next Time voor de deelnemers. Bij Partycentrum Dekker’s Hoeve staan de deuren open voor ideeën! Neem contact op met Piet en Fee Hooijmans Dekkershoeve.

Foto’s: Ot Douwes.