Kom genieten van onze jeugd op donderdag 12 april en geef groep 8-ers op voor het Open Podium op vrijdag 18 mei! Donderdag 12 april is al weer het vierde Open Podium Talentenloods. Onze Special Guest is de Reddingsbrigade Leidschendam, want zij zijn altijd op zoek naar jongeren die hun ambitie hebben liggen bij het redden van mensen in nood. Onze Special Guest wordt opgeluisterd met muziek, techniek en kunst. De band Meisjes treedt op, die de 3e plaats had veroverd met de BANDstand avond op het Maartenscollege. Er is een optreden van leerlingen van muziekdocente Paulette Overdevest: Lianne Pinkse, Lotje Kerkhoff en Wesley Ros die samen hebben opgetreden op het Open Podium van het Veurs Lyceum. Ook is er een bijzonder klassiek optreden van het Huygensfestival: het Hadriani Kwartet. Met Tessa Houtzagers, Fenny van Popta en Eline Luijten op de viool en Marilou Schaafsma op de cello. Juliette Goudart en Jill Wegman zitten op het Maartenscollege en zijn terug met twee nieuwe zelfgeschreven nummers. Het Corbulocollege komt weer met een verrassende presentatie Techniek en Design en onze jonge vormgever Arjo Nagelhout zal zijn kunstopdracht voor gymnasium NOVUM op het grote doek presenteren. Ben je een talentvolle groep 8-er? Geef je dan op voor het Open Podium op vrijdagavond 18 mei via het aanmeldingsformulier. Lijkt het je leuk om een keer gastpresentator te zijn samen met onze vaste presentator Angelique Schipper? Laat het ons weten! Ieder Open Podium worden Two Talents gekozen door de Jury voor de Slotavond op zaterdag 26 mei en krijgt iedereen positieve feedback van onze juryvoorzitter Ilona van Haenen Muziek. Het Open Podium wordt gehouden in Theatercafé Ludens en begint om 19.30 uur. Kaarten kunnen gereserveerd worden via Theater Ludens en kosten 5,50 incl. reserveringskosten. Jeugd t/m 21 jaar is gratis. Het Open Podium wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg.