Het vijfde en laatste Open Podium van het seizoen is speciaal voor groep 8-ers en soms iets jonger. Kom genieten van onze jeugd en hen aanmoedigen. Wie worden de laatste Two Talents die op de Slotavond zaterdag 26 mei in Theater Ludens nogmaals mogen optreden? Wie staat er straks op het hoofdpodium van het Zomercultureel Festival of gaat met presentator Angelique Schipper optreden op de Molendag in Leidschendam-Voorburg? Het Open Podium is geen talentenjacht, maar wil talent stimuleren. Iedere avond is een feest voor degene die optreedt en de bezoekers. Niet voor niets wilde wethouder Floor Kist graag nog een keer jurylid zijn. Vrijdag 18 mei staan de piano en de dansvloer centraal. Dansstudio Door Laverman komt met haar jonge dansgroepen, waaronder de nieuwe Flamengo groep. Er zijn leerlingen van Drumschool Voorburg en Muziekschool Haenen en er zijn optredens van Felicia van Thuijl op de piano met zang en Haonuo Yang op de piano. Een extra optreden is van Mieka Young, Europees kampioene Riverdance. Zij is eerder gekozen door de jury voor de Slotavond. Haar optreden wordt opgenomen voor de Slotavond, omdat zij dan in Spanje zit. Sebas Goudart is onze jonge gastpresentator. Special Guest is Harrie Onzinga van Huygenslabs met een groot hart voor techniek en natuur.  Kaarten voor 18 mei en de Slotavond 26 mei kunnen besteld worden bij theaterludensHet Open Podium wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Programma

 1. Morritz Kalse, piano, Haenen Muziek
 2. Felicia Thuijl, piano/zang
 3. David Juverdeanu, piano/gitaar Haenen Muziek
 4. Special Guest Harry Ozinga van Huygenslabs
 5. Haonuo Yang, piano
 6. Dansstudio Door Laverman
 7. Sebas Goudart, gitaar
 8. Dansstudio Door Laverman
 9. Amber van der Zande, zang, Drumschool Voorburg
 10. Dansstudio Door Laverman
 11. Riverdance, Mieka Young