Donderdag 11 oktober belooft weer een bijzonder Open Podium te worden in Theatercafé Ludens. Zo komt Drumschool Voorburg met een supernieuw jongensbandje Delayed Ape en zijn we verheugd dat Alys Sheahan met haar prachtige stem en gitaarspel weer zal optreden. Tara Klaassen (zang) stond terecht in de finale van de Rijswijk Talent Award. Een jong klassiek accent wordt verzorgd door het Huygensfestival en Pratish Nagesar verruilt deze keer het keyboard voor de piano. Michiel Bakker, die bezig is met zeilen voor de WK, is deze avond de assistent van presentator Angelique Schipper en zijn broer Maarten blijkt een zangtalent. Het Corbulocollege presenteert een bijzonder Art&Design werkstuk uit het eerste leerjaar. Megan Melief laat een solo horen op haar gitaar voor ze in januari terugkomt met band. En wie wordt de Special Guest? Kaarten kunnen besteld worden via www.theaterludens.nl, €5,50 volwassenen, t/m 21 jaar gratis toegang. Lijkt het je leuk om op het podium te staan met je talent of ben je een ouder of docent, die een kind of leerling wil ondersteunen in zijn/haar talent? Meld je aan via het aanmeldingsformulier voor 31 januari, 28 maart of 18 april. Ieder Open Podium worden Two Talents gekozen die nogmaals mogen optreden op de Slotavond 18 mei 2019. Het Open Podium wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg en Theater Ludens.