Zondag 1 november vindt de Slotbijeenkomst plaats van het Open Podium Talentenloods. Dankzij de livestream verzorgd door Midvliet kan iedereen de finale thuis bijwonen via internet midvliet.nl (Televisie – Live Televisie) of kanaal 41 Ziggo. Van 11.30 tot 13.30 uur is de uitzending met de jongste jeugd en van 16.30 tot 18.30 uur is de uitzending met jeugd 12+. De jury kiest uit beide groepen een winnaar. In de eerste groep laat Dani Coret zijn kwaliteiten zien als jonge topturner, Roselie Houwert van Dans aan de Vliet danst solo en Ballet- en Dansstudio Door Laverman presenteert haar klassieke dansgroep. Mila Brandon en Julie Sleijfers van Muziek Haenen zullen zeker weer de sterren van de hemel zingen. Daarnaast treedt Milena Julia Conti op van Vioolschool Voorburg. Presentator Angelique Schipper zal het verhaal voorlezen van de jonge schrijfster Eva Tsangaris. Special Guest is Roos Steenbergen, die voor ons zal zingen terwijl de jury beraadslaagt. In de tweede uitzending van de jeugd 12+ bespelen de broers Kevin en Kenneth Laban de vleugel. Namens het Podium Klassiek in samenwerking met het Huygensfestival treedt Yasumi Meijer op met piano. Olamide is singer/songwriter evenals Thomas van der Sleen van Trias Rijswijk. Daarnaast zijn er optredens van Juliette van Dam met zang en duo Julia Vos met Tijn de Vreeze. Special Guest is de Final Talent van 2019, Maarten Bakker, die daarna ook de Rijswijk Talent Award heeft gewonnen. Aansluitend maakt de jury de winnaar 2020 bekend. Met dank aan de gemeente Leidschendam-Voorburg voor het mede mogelijk maken.
Wil je ‘Het geheim van Theater Ludens’ geschreven door Eva Tsangaris lezen? Klik dan op de link!
Het geheim van Theater Ludens, Eva Tsangaris