Zondag 1 november was een spannende finale in Theater Ludens met zoveel jeugdig talent. In de jongste groep werd Roselie Houwert (10 jaar) van St. Dans aan de Vliet unaniem gekozen door de jury, bestaande uit Paul de Beer voorzitter Talentenloods, Rogier Helwig directeur Theater Ludens en juryvoorzitter Ilona van Haenen Muziek. Rosalie overtuigde met haar klassieke dans als een pop. In de groep 12-21 jaar werd de 16-jarige Julia Vos de Final Talent met haar zang, waarbij zij zichzelf begeleidde op de gitaar. Presentator Angelique Schipper heeft Julia gevraagd terug te komen in het nieuwe seizoen met een zelfgeschreven nummer. Beiden hebben een mooie prijs aangeboden gekregen van Haenen Muziek. Roselie Houwert mag een studio-opname maken en Julia krijgt een masterclass singer/songwriter. In 2021 zijn de Podiumavonden voor jeugd van 12-21 jaar themagericht. Donderdag 21 januari wordt een Muziekpodium, donderdag 11 februari Dans in samenwerking met St. Dans aan de Vliet, vrijdag 19 maart Klassiek ensembles in samenwerking met het Huygensfestival en donderdag 15 april Theater, waaronder cabaret en musical. Opgeven kan via het aanmeldingsformulier. Dankzij de livestream van Midvliet kon iedereen ondanks Corona de finale thuis bijwonen. De uitzending van de jongste groep wordt herhaald op vrijdag 6 november om 20.00 uur. De uitzending van de groep 12-21 jaar wordt herhaald op zaterdag 7 en zondag 8 november om 20.00 uur via midvliet.nl/televisie/live-midvliet-tv. Zie ook de Facebookpagina van Talentenloods voor de fotoreportage van Dennis Simonis. Met dank aan de gemeente Leidschendam-Voorburg voor het mede mogelijk maken.

Wil je ‘Het geheim van Theater Ludens’ geschreven door Eva Tsangaris lezen? Klik dan op de link!
Het geheim van Theater Ludens, Eva Tsangaris

Dennis Simonis maakte deze prachtige compilatie van het Slot van ca. 20 minuten voor Talentenloods.

Wil je de live-uitzendingen helemaal terugzien? Deze eerste uitzending is van de jongste jeugd.
Met dank aan Midvliet TV.

Wil je de live-uitzendingen helemaal terugzien? De tweede uitzending is van jeugd 12-21 jaar.
Met dank aan Midvliet TV.