Zaterdag 22 mei om 19.00 uur vindt het eerste Podium Talentenloods van dit jaar plaats in Theater Ludens. In samenwerking met het Huygens Festival krijgen jonge klassieke musici de kans om hun talenten te tonen aan een breed publiek. Een deskundige jury kiest een ensemble dat uitgenodigd wordt om te spelen op het Huygens Festival 2021. Daarnaast wordt er een optreden uitgekozen voor de Slotbijeenkomst Podium Talentenloods op zondagmiddag 14 november.
Dankzij de Livestream, verzorgd door Midvliet, kan iedereen de uitzending live bijwonen via internet midvliet.nl (Televisie – Live Televisie) of kanaal 41 Ziggo.
Daarna volgen nog drie Podium-avonden. Op vrijdag 25 juni wordt het Podium Musical gehouden voor leerlingen groep 8 basisscholen. Donderdag 23 september staat in het teken van Muziek en donderdag 14 oktober is het podium voor Danstalent van 12-21 jaar. Hiervoor kan aangemeld worden via het aanmeldingsformulier. Met dank aan de gemeente Leidschendam-Voorburg voor het mede mogelijk maken.