Zondag 14 november om 14.00 uur kan iedereen de finale volgen van het Slotpodium Talentenloods voor jeugd, die live wordt uitgezonden via de website van Omroep Midvliet.nl en de televisiekanalen Ziggo-41, KPN-1489 en XS4All-1489. Het belooft een mooie mix te worden van klassiek talent en leerlingen die meegedaan hebben aan de eindmusical van de basisscholen. Met de leerlingen wordt teruggeblikt en vooruit. Daarnaast zijn er optredens met zang en dans. Robin van Gelooven (17) is een van de zeven Jonge Denkers des Vaderlands. Hij zal presentator Angelique Schipper assisteren en zijn nieuwste filosofische pitch laten horen. Tijdens het juryberaad vindt een interview plaats met Nadia Askarova van Muziek&Theater ‘t hART. De jury bestaat deze keer uit wethouder Astrid van Eekelen, Rogier Helwig directeur Theater Ludens en juryvoorzitter Ilona van Haenen Muziek. Voor het nieuwe seizoen kan jeugd zich aanmelden via het aanmeldingsformulier. Alle talenten van 12-21 jaar zijn welkom! Met dank aan de gemeente Leidschendam-Voorburg voor het mede mogelijk maken.
Deelnemers zijn:
– Podium Klassiek:
  • Roemer en Ruben Jasperse op piano/cello
  • May en Lilian Touray op piano/cello

– Musical: terugblik en vooruitblik

  • Eindmusical basisschool Cascade: Miwensa Grootveld
  • Eindmusical basisschool De Vijverhof: Rixt Bald, Laura van Sittert, Max v.d. Weijer en Carsten Jansen

– Podium Muziek

  • Mandy Piket van Zangstudio The Voice
  • Sterre van Meeteren van Drumschool Voorburg

– Podium Dans

  • Performance Klassiek I van Ballet en Dansstudio Door Laverman
  • Ballet met Pit van Dans aan de Vliet
  • Supercrew van The Dance Factory