Open Podium Talentenloods
Seizoen 2021 zijn er vier thema-Podiumavonden in Theater Ludens. Ben je 12 tot 21 jaar? Dan nodigen we je graag uit om je talent te laten zien.
We starten het nieuwe jaar op donderdag 21 januari met een Muziekpodium. Donderdag 11 februari is een Podium Dans in samenwerking met Stichting Dans aan de Vliet. Vrijdag 19 maart is het Podium Klassiek ensembles in samenwerking met het Huygens Muziekfestival. Donderdag 15 april is het Podium voor Theaterkunsten, o.a. cabaret en musical.
Je krijgt de kans je talent te laten zien gedurende 5 tot 10 minuten. Er zijn ca. zeven optredens.
De jury geeft feedback en vooral tips waarmee je verder kunt. Iedere avond worden Two Talents gekozen. Op de Slotavond zaterdag 22 mei wordt de Final Talent gekozen. Het Open Podium Talentenloods is géén talentenjacht, maar wil talent stimuleren in hun ontwikkeling.

Daarnaast zijn er mogelijkheden bij andere organisaties om op te treden. Hieronder zie je enkele mogelijkheden, die bij ons bekend zijn.

 

Popcafé Theater Ludens
In samenwerking met Drumschool Voorburg organiseert Theater Ludens het maandelijkse popcafe op de laatste vrijdag van de maand. Tijdens iedere avond treden meerdere bands uit Voorburg en omgeving op. Dat zijn vaak jonge bands maar er is zeker ook ruimte voor volwassen musici.

De optredens vinden plaats op het knusse podium in de gezellige foyer van het theater. De toegang is gratis, de bar is geopend en de muziek is altijd verrasend leuk, swingend en gezellig. Meld je aan via de website van Drumschool Voorburg.

 

Talent Award Rijswijk
Stichting Trias organiseert ieder jaar ‘Rijswijk Talent Award’, maar ook talenten uit plaatsen rondom Rijswijk zijn welkom. Kijk op de website.

 

Cultureel Zomerfestival Julianaplein Voorburg
Op het jeugdplein is een podium voor jeugd om hun talenten voor het voetlicht te brengen.
Zie website.

 

Kunstbende Zuid-Holland
Ieder jaar is Kunstbende weer op zoek naar creatieve jongeren. Zo ook in Zuid-Holland! Dus kom jij hier vandaan en ben jij actief in één of meerdere van de categorieën Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal, Theater of in onze nieuwe categorie Influencer? Wil je nóg beter worden in wat je doet of lijkt het jou tof een nieuwe ervaring op te doen? Schrijf je dan nu in voor Kunstbende, doe mee aan de gratis workshops en wie weet word jij geselecteerd om mee te doen aan de regionale Voorronde! Per categorie stromen er 3 acts door naar de regionale Voorronde. De 1eprijswinnaars gaan vervolgens door naar de landelijke finale. Zie website.

RTV Discus (lokale omroep Den Haag)
RTV Discus zoekt singer/songwriters die kunnen optreden.
Neem contact met hen op voor nadere details. Zij zien uit naar een muzikale samenwerking.
redactie@rtvdiscus.nl
www.rtvdiscus.nl
Radio Elke zaterdag live op Den Haag Totaal kabelfrequentie  106.8 FM
Televisie Elke zondagavond vanaf 19.00 tot 04.00 uur in carrousel op Den Haag TV kanaal 45 van ziggo of digitaal kanaal 40.

 

Aanmelden optreedmogelijkheden
Wil je als organisatie voor deze pagina optreedmogelijkheden voor de jeugd vermelden?  Neem dan contact met ons op.

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]