Het Open Podium Jeugd 12+ is een serie van 6 Open Podiumavonden voor jeugd tot en met 21 jaar in Theater Ludens met een Slotavond in Theater Ludens. Er zijn 2 avonden voor jeugd Basisscholen en 4 avonden voor jeugd 12 t/m 21 jaar. Heb je op een van de avonden opgetreden en wil je nog een keer komen optreden met ‘nieuw/ander’ werk? Dan ben je ook van harte welkom.
De jury kiest iedere avond Two Talents. Tijdens de Slotavond in Theater Ludens worden de Final Talents gekozen en een publieksfavoriet.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook mogelijkheden bij andere organisaties om op te treden. Hieronder zie je enkele mogelijkheden, die bij ons bekend zijn.

RTV Discus (lokale omroep Den Haag)
Wij zoeken singer/songwriters die kunnen optreden op Ons Open Podium elke 2e zaterdag van de maand tijdens de live-uitzending tussen 13.00 en 14.00 uur.
Neem contact met ons op voor nadere details en we zien uit naar een samenwerking.
redactie@rtvdiscus.nl
www.rtvdiscus.nl
Radio Elke zaterdag live op Den Haag Totaal kabelfrequentie  106.8 FM
Televisie Elke zondagavond vanaf 19.00 tot 04.00 uur in carrousel op Den Haag TV kanaal 45 van ziggo of digitaal kanaal 40.

Rijswijk got talent
Stichting Trias organiseert ieder jaar ‘Rijswijk’s got talent’, maar ook talenten uit plaatsen rondom Rijswijk zijn welkom. In de theaterzaal van Trias in Rijswijk laat jij zien wat je in huis hebt. Sterrencoaches en ervaringsdeskundigen geven je feedback en natuurlijk neem je na afloop een daverdend applaus in ontvangst. Kijk op de website.

Cultureel Zomerfestival Julianaplein Voorburg
Op het jeugdplein is een podium voor jeugd om hun talenten voor het voetlicht te brengen.
Zie website.

 

 

Aanmelden optreedmogelijkheden
Wil je voor deze pagina optreedmogelijkheden voor de jeugd vermelden?  Neem dan contact met ons op.