Het Open Podium is een serie van 6 Open Podiumavonden voor jeugd tot en met 21 jaar in theatercafé Ludens met een Slotavond in de grote zaal. Iedere avond is er gelegenheid voor 7 optredens van ca. 10 minuten. Een van de optredens is een Special Guest. Er zijn 2 avonden voor jeugd tot en met 12 jaar en 3 avonden voor jeugd van 12 t/m 21 jaar. Ook is er een Open Podium voor jeugd klassieke muziek i.s.m. het Huygensfestival. Heb je op een van de avonden opgetreden en wil je nog een keer komen optreden met ‘nieuw of ander’ werk? Ook dan ben je van harte welkom. De jury kiest iedere avond Two Talents, die nogmaals mogen optreden tijdens de Slotavond. Tijdens de Slotavond worden de Final Two Talents gekozen. Het Open Podium is overigens geen talentenjacht, maar is er om talent te stimuleren. Wie graag achter de schermen werkt is welkom bij ons Jongerenteam!

Daarnaast zijn er mogelijkheden bij andere organisaties om op te treden. Hieronder zie je enkele mogelijkheden, die bij ons bekend zijn.

RTV Discus (lokale omroep Den Haag)
Wij zoeken singer/songwriters die kunnen optreden.
Neem contact met ons op voor nadere details en we zien uit naar een samenwerking.
redactie@rtvdiscus.nl
www.rtvdiscus.nl
Radio Elke zaterdag live op Den Haag Totaal kabelfrequentie  106.8 FM
Televisie Elke zondagavond vanaf 19.00 tot 04.00 uur in carrousel op Den Haag TV kanaal 45 van ziggo of digitaal kanaal 40.

Talent Award Rijswijk
Stichting Trias organiseert ieder jaar ‘Rijswijk Talent Award’, maar ook talenten uit plaatsen rondom Rijswijk zijn welkom. In de theaterzaal van Trias in Rijswijk laat jij zien wat je in huis hebt. Sterrencoaches en ervaringsdeskundigen geven je feedback en natuurlijk neem je na afloop een daverdend applaus in ontvangst. Kijk op de website.

Cultureel Zomerfestival Julianaplein Voorburg
Op het jeugdplein is een podium voor jeugd om hun talenten voor het voetlicht te brengen.
Zie website.

Aanmelden optreedmogelijkheden
Wil je voor deze pagina optreedmogelijkheden voor de jeugd vermelden?  Neem dan contact met ons op.