Muziekschool Voorburg: Serious Fun!

In de zomer van 2002 besloot drummer Paul Reijenga om zijn jarenlange podium, studio en leservaringen te bundelen. Onder het motto: ‘Playing Drums, Serious Fun!’ startte hij Drumschool Voorburg.

Drumschool Voorburg is inmiddels uitgegroeid tot Muziekschool Voorburg waar naast drum- en percussielessen ook gitaar, basgitaar, piano, keyboard, zang, theorie, songwriting en DJ-lessen worden gegeven. Tevens kun je bandcoaching volgen. De lessen zijn voor beginners, gevorderden, amateurs en professionals in alle leeftijdscategorieën. Drumschool Voorburg heeft vijf geluiddichte studio’s.Tevens zijn er twee wachtruimtes met veel muzieklectuur en uiteraard wifi. Drumschool Voorburg is gevestigd aan de Herenstraat 139 middenin het oude centrum van Voorburg.

Meer informatie: Muziekschool Voorburg