Het Open Podium Talentenloods Digitaal is verlengd tot en met de meivakantie 11 mei.
Ga in de vakantie lekker aan de slag met je talent en stuur een filmpje op naar Talentenloods. Alle talenten zijn welkom: van muziek, dans, sport, schrijven, tekenen, computeranimaties tot techniek. Evenals bijzondere hobbies. Er zijn twee categorieën: jeugd basisscholen en jeugd van 12-21 jaar. Waar moet je aan denken bij het maken van een filmpje? Het belangrijkste is dat je let op geluid en horizontaal filmen. Kijk maar eens naar het dansfilmpje van Laila Imamovic thuis (11 jaar) die dansles heeft bij Dans & Balletstudio Door Laverman en Arjo Nagelhout (19 jaar) die een 3-tekening maakte met de app Reality Composer van Apple. Onze jury kiest uit beide leeftijdscategorieën Two Talents, die we in de schijnwerpers gaan zetten. Als de maatregelen het toelaten wordt de Slotbijeenkomst zondag 1 november in Theater Ludens gehouden. Alle inzendingen krijgen in juni bericht. Stuur je filmpje op via de website van wetransfer.com (dit is een gratis mogelijkheid voor grotere bestanden kunnen opsturen) naar info@talentenloods.nl.