De laatste dag van de Herfstvakantie was de de live-opname van het Podium Talentenloods in Theater Ludens. Zowel leerlingen van basisonderwijs als voortgezet onderwijs stonden tijdens deze Herfstspecial op het podium met optredens en leuke interviews met presentator Angelique Schipper. Leerlingen van de MBO-opleiding De Dutch Academy of Performing Arts (DAPA) gaven een geweldige presentatie met zang en dans. Daarmee zetten ze hun theater- en musicalopleiding in Den Haag terecht in de schijnwerpers. De jury bestond uit (jury)voorzitter Paul de Beer, bestuurslid Annette Vreeburg, Suzanne Kok raadslid PvdA en de DAPA-girls. Zij maken de uitslag bekend tijdens de uitzending bij omroep Midvliet op vrijdag 11 november om 20.00 uur. De herhaling is op zaterdag 12 en zondag 13 november eveneens om 20.00 uur via de televisiekanalen Ziggo 41, KPN en XS4All 1489 en internet via Midvliet  Het volgende Podium voor leerlingen VO is op donderdagavond 19 januari. Aanmelden kan via het Aanmeldingsformulier. Wil je de live-opname bijwonen? Reserveer kaartjes via https://theaterludens.nl. Voor jeugd gratis, vanaf 21 jaar €5,50. Het Podium Talentenloods wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam Voorburg, Theater Ludens en Midvliet.