Talentencoach Guus Hendriks helpt je bij keuzes maken die bij je passen.
De druk op onze jeugd wordt almaar groter. Van jongeren wordt al vroeg verwacht dat ze een aantal lastige keuzes maken nog voor ze goed en wel weten wie ze eigenlijk zijn. Neem bijvoorbeeld het juiste profiel op de middelbare school, de juiste vervolgopleiding of de juiste studie.
Herken je dit? Ik help je met het maken van die keuzes. Dat doe ik onder andere via Het Jong Talentenspel. Het spel helpt je bij het achterhalen wat jouw specifieke talenten zijn en hoe je die het best kunt inzetten. Op die maak je keuzes die echt van jezelf zijn en doe je dus niet langer wat anderen van je verwachten, maar wat je diep vanbinnen zélf het liefste wil.
Meer informatie? mail guushendriks62@gmail.com. Bellen kan ook: 06-14163923