Zaterdag 18 mei is de Slotavond van seizoen 2018/2019 Open Podium Talentenloods voor jeugd tot en met 21 jaar. Special Guest is Roos Steenbergen. Zij volgt Roan Pronk op (een van de hoofdrolspelers in de musical Billy Elliot), omdat Roan zich aan het voorbereiden is op zijn vervolgstudie in Londen. Roos heeft net het avontuur Voice Kids achter de rug in het team van Marco Borsato. Op deze Slotavond worden de Final Two Talents bekend gemaakt en bepaalt het publiek wie de Publieksprijs krijgt. Roos zal de Publieksprijs overhandigen en natuurlijk ook zelf zingen! De optredens bestaan uit muziek van meeslepende pop tot klassiek verbonden met het Huygensfestival, dans waar de energie van afspat en een premiere van een gloednieuw tweede boek van Konijnenpluisjeboterhamtarantularrrrr. Presentator Angelique Schipper wordt geassisteerd door niemand minder dan Ties Brink, de jonge burgemeester van Madurodam. De burgemeester van Leidschendam-Voorburg, Klaas Tichelaar neemt plaats in de jury, samen met voorzitter Talentenloods Paul de Beer en Ilona van Haenen Muziek, die tevens juryvoorzitter is.  Kaarten voor de Slotavond €7,50 normaal en €5,00 t/m 21 jaar kunnen gereserveerd worden via de website Theater Ludens. De Slotavond begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur is het gezellige foyer geopend. Het Open Podium Talentenloods wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Leidschendam-Voorburg. Aanmelden voor het nieuwe seizoen 2019/2020? Klik hier!

***
PROGRAMMA SLOTAVOND 2019
Opening
voorzitter Talentenloods Paul de Beer & Burgemeester Klaas Tigelaar
Optredens
Age Ritsema van Eck & Marijn Morssink ~ trompet/vleugel
Katja Kuipers ~ zang
Christopher de Jel ~ vleugel
Manouk en Julia Vermeulen ~ zang/fluit/gitaar
Judit Visegradi ~ gitaar
Maarten Bakker ~ zang/vleugel
Sebastian Goudart ~ dans
Special Guest Roos Steenbergen ~ interview/zang
Pauze
DC Kiddoz & DC Style ~ dans Moves Haaglanden
Tara Klaassen ~ zang
Mels Roozemond & Ruben Walen ~ zang/vleugel
Levi Numann ~ presentatie 2e boek
Britt Klap & Marius hora Adema ~ zang/gitaar
Ellen van den Berg & Bart van den Bos ~ zang/vleugel/bas
Tijmen Weijermars & Nadia Askarova ~ klarinet/vleugel
Jury-uitslag