Ook het Open Podium Talentenloods in Theater Ludens is komen te vervallen door de Corona maatregelen, maar juist nu is het belangrijk gemotiveerd te blijven en je schouders eronder te zetten! Daarom hebben wij een alternatief bedacht om het talent van onze jeugd in Leidschendam-Voorburg toch voor het voetlicht te brengen: digitaal! Je kunt op twee manieren meedoen. Stuur een filmpje of schrijf een verhaal over jouw talent. Net als bij het ‘gewone’ Open Podium zijn alle talenten welkom en zijn er twee leeftijdscategorieën: jeugd basisscholen en jeugd 12-21 jaar. Net als bij de gewone Open Podium-avonden kiezen we Two Talents per leeftijdscategorie, die nogmaals in de schijnwerpers gezet gaan worden op de Slotbijeenkomst. Deze datum wordt later bekend gemaakt. Doe je mee? Stuur je filmpje/verhaal op voor 1 mei naar info@talentenloods.nl  en vul het Aanmeldingsformulier in. Alle inzendingen krijgen voor 1 juni bericht.

 

Tips filmpje maken
* film in de breedte!
* denk aan achtergrond en licht: maak eerst een korte proefopname
* maak een filmpje van maximaal 3 minuten per item
* je mag meerdere filmpjes opsturen
* stuur het voor 1 mei 2020 op aan info@talentenloods.nl via wetransfer.com
* vul ook het aanmeldingsformulier in

 

Tips verhaal schrijven
* schrijf een verhaal over jouw talent
* dat mag gaan over wat je nu doet, maar ook over je droom voor de toekomst
* is jouw talent juist schrijven, dan mag je ook een eigen verhaal schrijven
* foto’s en/of tekeningen zijn welkom
* schrijf in principe  1A4, hier vind je het Schrijfformulier_Talentenloods
* scan of fotografeer je verhaal en stuur het voor 1 mei 2020 op aan info@talentenloods.nl

Basisschoolleeftijd?
Kijk ook eens onder het kopje Schrijfwedstrijd, daar vind je verhalen die eerder geschreven zijn!