Door de positieve ervaring met Talentenloods Digitaal is ook aan alle deelnemers van vrijdag 13 maart gevraagd hun inzending digitaal aan te leveren. Dit Open Podium was voor jeugd tot en met twaalf jaar. Juryleden van Talentenloods Digitaal waren bereid nogmaals digitaal te jureren. Vrijdag 13 maart is daardoor geen ongeluksdag geworden, ondanks dat het de dag werd van de grote lockdown. De jury bestond deze keer uit de vaste juryvoorzitter Ilona van Haenen Muziek, Hanneke Dominicus, raadslid Groen Links en Angelique Schipper, de vaste coördinator en presentatrice. Eensgezind kozen zij voor de jonge ballerina Roselie Houwert van Dans aan de Vliet, die zeer overtuigend als een pop danste en de jonge schrijfster Eva Tsangaris met haar boeiende en spannende verhaal ‘Het geheim van theater Ludens’. Zij zijn door naar de Slotbijeenkomst op zondagmiddag 1 november in Theater Ludens. Het was bijzonder leuk om door de filmpjes de deelnemers in hun eigen omgeving te zien optreden. Met dank aan Junior Performance o.l.v. Ava Sopacua van Ballet & Dansstudio Door Laverman, Laila Imamovic, Hanna de Graaff en Marijn Schottelndreier van Drumschool Voorburg, Kinderkoor Essesteijn o.l.v. Kees Sijbrandij en Ilse Heerink. George Leechburch-Auwers van Muziekacademie Den Haag kreeg een eervolle vermelding vanwege zijn moeilijke instrument: de panfluit. Een aantal opnames vind je terug op het Youtube-kanaal van Talentenloods. Kijk ook op de Facebookpagina van Talentenloods. Het Open Podium wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg.