Donderdag 10 september is er weer een Open Podium Talentenloods in Theater Ludens. In verband met Corona wordt de jeugd die optreedt zelf het publiek, maar kan iedereen de optredens volgen via de livestream van Midvliet. Het wordt de eerste keer livestream, maar zeker niet de laatste keer. Midvliet, Talentenloods en Theater Ludens slaan de handen in elkaar om het talent van de jeugd in de schijnwerpers te zetten. De uitvoering van de dansgroep LivenDance van Karina Jans zal op het grote doek vertoond worden. Van Drumschool Voorburg treedt de band Times Son op, die tevens ook een nummer zal begeleiden van Thomas Maljers. Er is een duo-optreden van Tijn de Vreeze en Julia Vos met tevens een solo-optreden van Julia. Hendrik de Vries jamt op zijn keaboard, Eva Tsangaris geeft een voorproefje van haar spannende verhaal over Theater Ludens. Sebas Goudart laat zien hoe hij bij Fenix Theatermakers heeft opgetreden en is ook assistent presentator van Angelique Schipper en tot slot hebben we een optreden van Thomas van der Sleen, die zijn eigen nummers schrijft, zingt en speelt op de vleugel van Theater Ludens. Wie zal de jury kiezen voor het slot op 1 november? De jury bestaat uit juryvoorzitter Ilona van Haenen Muziek, Frank Rozenberg raadslid Gemeentebelangen en Mira Moreno van St. Dans aan de Vliet. De livestream is te bekijken op donderdag 10 september van 19.30 tot ca. 21.30 op kanaal 41 van Ziggo of via internet via de website midvliet.nl, Televisie, Live Televisie. De uitzending wordt herhaald op Midvliet TV, vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september om 20.00 uur. Zie ook de Facebookpagina van Talentenloods. Met dank aan de gemeente Leidschendam-Voorburg voor het mede mogelijk maken van het Open Podium Talentenloods.