Donderdagavond 23 september om 19.30 uur kan iedereen meegenieten van muzikaal talent! Omroep Midvliet verzorgt de livestream-uitzending in Theater Ludens. Laila Imamovic is deze keer de jonge assistente van presentator Angelique Schipper. Samen presenteren zij het programma met onder andere een jonge talentvolle band Times Son van Drumschool Voorburg en Celia Ximenez (13) die mee heeft gedaan aan The Voice Kids. Zangstudio The Voice heeft twee jonge zangeressen van 15 jaar afgevaardigd: Dulcy Voskuijl en Mandy Piket. Maarten Bakker (14) won eerder de Rijswijk Talent Award met zijn zang/piano. Van Haenen Muziek treedt Robin van Gelooven (17) op met een eigen pianonummer. Robin behoort tot de zeven Jonge Denkers des Vaderlands. Natuurlijk horen wij graag meer over zijn winnende pitch van 1 minuut over ‘Hoe verhouden wij ons tot de natuur?’ Het actuele programma is te vinden op de website en Facebookpagina van Talentenloods. De jury zal Two Talents kiezen die nogmaals mogen optreden op het Slotpodium dat gehouden zal worden op zondag 14 november. Met dank aan de gemeente Leidschendam-Voorburg voor het mede mogelijk maken. De livestream is te volgen via Televisie Ziggo kanaal 41, KPN kanaal 1489, XS4All kanaal 1489 en via de website van Midvliet.
Programma
– Band Times Son, Drumschool Voorburg
– Dulcey Voskuijl, 16 jaar, zang, Zangstudio The Voice Leidschendam
– Thijs van Bruggen, 19 jaar, gitaar/zang, Drumschool Voorburg
– Mandy Piket, 15 jaar, zang, Zangstudio The Voice Leidschendam
– Robin van Gelooven, 17 jaar, piano Haenen muziek / Jonge Denkers des Vaderlands
– Sterre van Meeteren, 16 jaar, gitaar/zang, Drumschool Voorburg
– Celia Ximenez, 13 jaar, zang, Drumschool Voorburg
– Maarten Bakker, 14 jaar, piano/zang, winnaar Rijswijk Talent Award 2019