Muzikale jeugd liet zich op het Muziekpodium Talentenloods op donderdag 23 september jl. in Theater Ludens van hun beste kant zien en horen. Na de opening door voorzitter Paul de Beer trad de band Times Son van Drumschool Voorburg voor de eerste keer samen op, maar klonk het alsof ze al op tournee kunnen. Van Zangstudio The Voice traden Dulcey Voskuijl (16) en Mandy Piket (15) op. Mandy is door de jury gekozen als een van de Two Talents door de veelzijdigheid die zij liet horen met haar stem. De jury bestond uit juryvoorzitter Ilona van Haenen Muziek, Wouter Jorissen van D66 en singer/songwriter Debbie Hulskamp van Hullmusic. Thijs van Bruggen (19) studeert biologie, maar wil terecht naar de Rockacademie met zijn gitaar en rauwe stem. Robin van Gelooven (17), een leerling van Haenen Muziek, is in Nederland gekozen tot een van de zeven Jonge Denkers des Vaderlands. Filosofie vormt een waardevolle aanvulling op zijn pianospel dat deels improvisatie is. Wil je Robin volgen? Zijn instagramaccount is jongedenkerrobin. Maarten Bakker (14) was met zijn zangoptreden achter de piano de Special Guest, omdat hij al eerder een Final Talent was en de Rijswijk Talent Award 2019 heeft gewonnen. Ook Celia Ximenez (13) van Drumschool Voorburg begeleidt zichzelf geweldig op de piano met haar zang. Haar vrienden hadden Celia opgegeven voor The Voice Kids waar zij hoge ogen gooide en genoot van de battles. De jury koos eensgezind voor Sterre van Meeteren (16) van Drumschool Voorburg als Talent voor het Slot op zondag 14 november. Dankzij haar prachtige stem en zelfgeschreven lied voor haar vriendin: ‘Mirror Anxiety’ ofwel Spiegelangst. Zo maakt Sterre duidelijk wat voor gevolgen pesten kan hebben. De jonge assistente van presentator Angelique Schipper, Laila Imamovic (12), kondigde het Danspodium op 14 oktober aan waar ze zelf ook aan meedoet. Uitzending gemist? Herhaling is op vrijdag 8, za 9 en zo 10 oktober om 20.00 uur. Kijk op Midvliet.nl. Met dank aan de gemeente Leidschendam-Voorburg voor het mede mogelijk maken.

All Talents, foto: Willemien Rotteveel Fotokring Leidschendam-Voorburg