Op donderdag 14 oktober vond het Danspodium Talentenloods plaats in Theater Ludens in samenwerking met Stichting Dans aan de Vliet. Vanwege Corona-maatregelen ook dit keer nog zonder publiek. ‘Doorloop, optreden en wegwezen‘ maakte het mogelijk dat alle kinderen in de schijnwerpers op het podium konden worden gezet. Van Colorguard Jason van der Hulst met zijn warming-up demonstratie met vlag, sabel en geweer tot Ballet met Pit en een betoverende solo van Roselie Houwert van St. Dans aan de Vliet. Ballet en Dansstudio Door Laverman bracht met haar vele jonge danseressen prachtige Performances Klassiek en een Performance Modern. Creasi met de dansgroep Shine en The Dance Factory met haar groepen Supercrew en The Legendz deden hun naam alle eer aan. Wat een power! Jim (8) en Cheyenne (7) van Megaplaza Starlight waren de jongste deelnemers en dansten de jive en chacha. Terecht droomt Jim al van wereldkampioen te worden. Deze avond was de special guest ‘De Dutch Don’t Dance Division’ met een boeiende choreografie van Thom Stuart. Welke twee optredens de jury heeft gekozen voor het Slot Talentenloods op 14 november? Dat kun je zien in de uitzending op vrijdag 29 oktober om 20.00 uur op de website Midvliet of via de televisiekanalen Ziggo kanaal 41, KPN kanaal 1489 en XS4All kanaal 1489. De herhaling is op zaterdag 30en zondag 31 oktober. Ook om 20.00 uur. Met dank aan de gemeente Leidschendam-Voorburg voor het mede mogelijk maken. Foto: Dennis Simonis. Kijk voor de fotoreportage op Facebookpagina Talentenloods.