Donderdagavond 17 februari om 19.30 uur kan iedereen het Open Podium Talentenloods live volgen vanuit Theater Ludens via Midvliet TV en online. Er is zelfs een speciale Midvliet-app beschikbaar. Mis de optredens niet van onze winnaars 2021 Maya en Lilian Touray op de piano en cello. Ook hebben we klassiek talent gescout bij Talentika van Gymnasium NOVUM: Kenneth Laban op de piano met Michelle Kumara op de viool. De popmuziek komt van Drumschool Voorburg: de jonge zangeres Hanna de Graaff en de band Goat van Sterre van Meeteren. Noah van Buuren is een turntalent van het ‘s Gravendreefcollege Leidschendam. Daarnaast hebben we twee speciale gasten. De voorzitter van de jongerenafdeling JMA van Milieudefensie, Neele Boelens, vertelt over hun nieuwe milieuactie richting 30 grote milieuvervuilers en de jongerenwerker van SenW (Sport en Welzijn), Maartje Drabbe, is op zoek naar jongeren die hun talenten willen ontdekken in het nieuwe project BASI. Het Podium Talentenloods wordt gepresenteerd door Angelique Schipper. Op 17 februari bestaat de jury uit Paul de Beer voorzitter Talentenloods, Bianca Bremer lijsttrekker GBLV, jeugdjurylid Amani Oul Ali van het ‘s Gravendreefcollege en juryvoorzitter Ilona van Haenen Muziek. Het Open Podium Talentenloods wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg. Wil je ook meedoen en ben jij 12-21 jaar? Meld je aan via het aanmeldingsformulier. De volgende Podia zijn 24 maart, 10 april en 21 april. Alle talenten van 12-21 jaar zijn welkom!