De eerste Two Talents Podium Talentenloods zijn bekend! Kenneth Laban overtuigde met een onbekende maar indrukwekkende compositie van Bortkiewicz voor piano. Niet voor niets wil hij na Gymnasium NOVUM naar het Koninklijk Conservatorium. Ook koos de jury eensgezind voor de geweldige powerband GOAT van Drumschool Voorburg. De herhaling is te zien via Midvliet op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 maart om 20.00 uur. Met ook een gevoelige vertolking van The Swan door de Final Talents 2021 Maya en Lilian Touray en zuivere solozang door Hanna de Graaff van Drumschool Voorburg die voor het eerst op het podium stond. Jongeren die zich verder willen ontwikkelen of bijvoorbeeld een rap willen maken kunnen zich aanmelden via BASI van jongerenwerk SenW. Wil je actief aan de slag met milieu? Meld je dan aan bij Jeugd Milieu Actief. Hou je als jongen van turnen? Kijk dan eens naar de geweldige ondersteuning die Topturnen Haaglanden & Westland aan turnverenigingen voor jongens biedt. Het Open Podium Talentenloods in Theater Ludens wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg. Wil je ook meedoen en ben jij 12-21 jaar? Of heb je een mooi aanbod voor jongeren? Meld je aan via het aanmeldingsformulier. De volgende Podia zijn 24 maart, 10 april en 21 april. Alle talenten van 12-21 jaar zijn welkom!