Ook Talentenloods wil met haar jeugdpodium een steentje bijdragen aan Oekraïne: op donderdagavond 24 maart kan de live-tv opname van het Open Podium Talentenloods in Theater Ludens bijgewoond worden: er zijn 24 kaarten van €24,- beschikbaar! De gehele opbrengst is bestemd voor Oekraïne. In 2022 wordt het Open Podium via live-tv uitgezonden door omroep Midvliet. Hierdoor is het Podium voor iedereen te volgen via de lokale zenders en via internet. Het Podium voor jeugd van 12-21 jaar maakt door Corona een bijzondere ontwikkeling door. Van theateruitvoering met publiek naar een tv-programma voor iedereen! Meer jongeren krijgen de kans om hun talent te laten zien en te delen. Voortgezet Onderwijs-scholen worden gevraagd om talentvolle jeugd van hun school op het Podium Talentenloods zichtbaar te maken. Van muziek tot techniek en bijzondere projecten. Ieder Podium wordt geroemd om het enthousiasmerende talent van de jeugd. U kunt er deze keer bij zijn. Miwensa Grootveld is onze gast. Zij was een van onze jonge finalisten 2021 met haar Gosplay-act die we graag volgen in haar ontwikkeling. Laat u verrassen door het programma! Kaarten kunnen besteld worden via de website van Theater Ludens. Het Open Podium Talentenloods in Theater Ludens wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg. 

Miwensa Grootveld is onze gast, Slotpodium Talentenloods 2021, Foto: Willemien Rotteveel, Fotokring Leidschendam-Voorburg.

Kunt u niet op donderdag 24 maart of zijn de kaarten uitverkocht? Dan kunt u natuurlijk ook rechtstreeks doneren aan giro 555 voor Oekraïne.