Vrijdag 12 mei wordt het eerste Open Podium Talentenloods in Theatercafé Ludens gehouden voor groep 8-ers. In het nieuwe seizoen 2017/2018 worden hier de Open Podiumavonden gehouden voor jeugd van 12-21 jaar. Wethouder Floor Kist zal de avond openen. Special Guest is de 12-jarige Serina van der Meer van het ’s Gravendreefcollege die al van jongs af aan cabaratier wil worden en voor het eerst in groep 8 haar versie ‘Huishouden’ van Jochem Meijer presenteerde. Drumschool Voorburg treedt op met de band The Little Giants. Ook staat de ontdekking vanuit de ‘Schrijfwedstrijd 2016’ op het programma: Philine Vermeulen treedt solo op met piano/zang en samen met haar vriendin Janne Ellis. Van Muziekschool Haenen treedt Sapphire Uwadiegwu op. Voor de twee dansgroepen: ‘Qties’ van Creasi en ‘Superkidz’ van The Dance Factory Voorburg gaan zelfs de deuren naar de grote zaal open, zodat op het grote podium gedanst kan worden. Er is nog één plekje over om jouw talent te laten zien, dat mag op allerlei gebied zijn van muziek, dans, theater, schrijven tot multimedia. Laat het ons weten als je mee wilt doen via het inschrijfformulier. Ook kun je je alvast inschrijven voor het nieuwe seizoen 2017/2018. Entree € 5,- vanaf 21 jaar. Zeker zijn van een stoel? Reserveer via: www.hoenu.nl regio Den Haag. Theater Ludens, Burgemeester Feithplein 95 in Voorburg.

Foto: Ot Douwes