Woensdag 28 februari was de uitreiking van de Cultuurprijs Leidschendam-Voorburg. Een van onze grote talenten Roan Pronk, die nu al hoofdrollen in landelijke musicals speelt, was genomineerd door de jury voor de aanmoedigingsprijs en zong vervolgens een van zijn nummers. Voor ons is hij een groot voorbeeld voor alle jongeren: talent, studie en doorzettingsvermogen komen bij hem bij elkaar. Je kunt Roan ook volgen op zijn Facebookpagina. Talentenloods behoorde tot een van de drie genomineerden voor de juryprijs. Wij wensen Ab Smit, die vele videoregistraties van Talentenloods voor Midvliet heeft gemaakt veel geluk met het winnen van de Cultuurprijs. Ook willen wij GBLV (Gemeentebelangen Leidschendam-Voorburg) bedanken voor dit culturele initiatief van lijsttrekker (en voormalig wethouder Cultuur) Frank Rozenberg. Ook wij houden van Cultuur. Dank voor jullie inspirerende ondersteuning! Foto’s: Ot Douwes