Zaterdag 26 mei was een spetterende finale. Van klassiek, jazz, pop, dans, cabaret tot techniek. De jury bestond uit juryvoorzitter Ilona Haenen, burgemeester Klaas Tigelaar en de 17-jarige Roan Pronk, een van de hoofdrolspelers in de musicals Billy Elliot, Peter Pan en Tina. De 2e prijs werd uitgereikt aan Bart van den Bos en Ellen van den Berg met hun prachtige jazznummer. Zij mogen op het hoofdpodium van het Cultureel Zomerfestival optreden op zaterdag 25 augustus. De twee jonge pianisten werden beiden beloond: met de Huygensfestivalprijs voor de 14-jarige Eran Heymann en de 1e prijs voor de 9-jarige Huanuo Yang. Eran Heymann wordt één van de bijzondere optredens met zijn trio op het Huygensfestival van 7-9 september. Huanuo Yang mag de Klavecimbelworkshop volgen van Haenen Muziek. Deze workshop wordt gegeven door Leonardo Vallente, een van de beste klavecimbelspelers in Nederland. De publieksprijs werd gewonnen door de Junior Performance groep van Ballet & Dansstudio Door Laverman. Zij mogen naar een voorstelling van Theater Ludens. Niet alleen Presentator Angelique Schipper werd in het zonnetje gezet met een mooi boeket. De Bloemenvink had bloemen gebracht voor alle jongeren. Ook meedoen aan het Open Podium? Het nieuwe seizoen Open Podium Talentenloods start in Theater Ludens op vrijdag 14 september voor jeugd onder de 12 jaar. Donderdag 11 oktober is voor 12-21 jaar. Meld je aan via het aanmeldingsformulier. Het Open Podium wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg.