Muisstil was het in de bomvolle zaal van Ludens toen Haonuo Yang zijn laatste noten op de vleugel speelde. Daarna volgde een staande ovatie. Deze jonge talentvolle pianist van 10 jaar is evenals David Juverdeanu met gitaar door de jury gekozen voor de Slotavond op zaterdag 26 mei. In de categorie dans mogen de twee dansgroepen van Ballet & Dansstudio Door Laverman dan nogmaals optreden. “De laatste Open Podium Jeugd Talentenloods van dit seizoen voelt als een Minislotavond, “aldus presentator Angelique Schipper. Want naast de gekozen deelnemers was het een bijzondere avond met zang, muziek, dans en techniek. Kampioenen Riverdance Mieka en Molly Young vormden een mooi sluitstuk. Jonge gastpresentator was Sebas Goudart en Special Guest Harrie Ozinga van Huygens Labs. De jury die dit keer bestond uit Ilona van Haenen Muziek, Wethouder Floor Kist, Paul Reijenga van Drumschool Voorburg en Ferry Busse van Rotary Voorburg hadden ondanks hun zware taak genoten van deze ‘minislotavond.’

 


Videoreportage Midvliet, Jacques van Herten