Donderdag 31 januari wordt het Open Podium van Talentenloods bijzonder muzikaal in Theater Ludens met een vleugje dans. Jeugd van 12 tot 21 jaar laat zich weer van hun beste kant zien. Wethouder Astrid van Eekelen zal de opening verrichten en in de jury plaatsnemen. Wie worden de eerste Two Talents in het nieuwe jaar? Ook komt de nieuwe jonge burgemeester van Madurodam aan het woord, Ties Brink. Hoe word je burgemeester op je 16e? En wat te denken van een paar maanden pianoles als twaalfjarige en dan al zo spelen? Winnares worden op je 9e van de Rijswijk Talent Award? Auditie willen doen als meisje met gitaar bij de Herman Brood Academie? Een vijfkoppige band vormen met trompet en trombone? Hoe komen Techniek en Klassiek bij elkaar? En jong geleerd, maar ouder gedaan? Monica Verschoor, jurylid, scoorde in de jaren ‘70 een hit en heeft nu een programma HIT voor scholen over diverse muziekgenres. Zij verzorgt een kort gastoptreden. De entreeprijs is slechts €5,- en gratis voor jeugd tot 21 jaar. Kom naar een onvergetelijke avond in Theater Ludens. Aanvang 19.30 uur. Kaarten reserveren: www.theaterludens.nl. Het volgende Open Podium is 28 maart en 18 april. Er is nog plaats voor 18 april. Opgeven via het aanmeldingsformulier. Alle talenten zijn welkom: van pop tot klassiek, van dans tot poëzie en techniek. Het Open Podium Talentenloods wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Leidschendam-Voorburg.