Zaterdagavond 5 oktober won de 13-jarige Maarten Bakker de Rijswijk Talent Award met het Nederlandstalige nummer ‘Laat me niet alleen’. Op donderdagavond 17 oktober is hij de Special Guest van het eerste Open Podium Talentenloods seizoen 2019-2020. We blikken dan terug op de talentenjacht van Rijswijk, zijn hulphond en natuurlijk zal Maarten ook zingen, waarbij hij zichzelf begeleid op de piano. Naast Maarten zal de 6-koppige meisjesband Blueline van Drumschool Voorburg optreden. Verder staan op het programma een DJ, een jonge rapper, een beatboxer, een dichteres en twee broers op piano en dwarsfluit, die allen eigen werk laten horen. Tot slot wordt bekendgemaakt door de jury welke Two Talents door zijn voor de Slotavond. Wil je zelf optreden of een keer komen kijken? Dat kan. De entree is voor jeugd tot 21 jaar gratis (volwassenen €5,50). Klik hier voor het aanmeldingsformulier. Zeker zijn van een plek als bezoeker? Reserveer via de website van Theater Ludens. Met dank aan de gemeente Leidschendam-Voorburg voor het mede mogelijk maken van het Open Podium.

Foto: Ot Douwes