Donderdag 28 november vindt het tweede Open Podium Talentenloods plaats met bomvol jong talent op divers gebied. Met de voormalige burgemeester Madurodam, Ties Brink, wordt teruggeblikt. De nieuwe wethouder Elzi Laning is een van de juryleden.
Daarna is het tijd voor Blackout van Drumschool Voorburg, waarbij Paul Reijenga zelf invalt op de bas! Ook treedt Sterre van Meeteren van Drumschool Voorburg op met zang. Deze avond wordt de piano volop bespeeld door Pratish Nagesar, maar ook door Juliette van Dam en Olamide Jallow die hun zang zelf begeleiden. Olamide stond 5 oktober in de finale van Rijswijk Got Talent met een van haar zelfgeschreven nummers. Special Guest is jeugdleider Schaken, Max Kanbier. Daarnaast rapt Daryl William Meyer van Shot Records in 10 minuten zijn leven. Het Open Podium wordt gehouden in Theater Ludens. Aanvang 19.30 uur. Entree 5,50, voor jeugd tot 21 jaar gratis. Kaarten kunnen gereserveerd worden via Theater Ludens.
Foto Ties Brink met presentator Angelique Schipper, foto: Ot Douwes