Vrijdag 14 februari is het Valentijn én Open Podium Talentenloods voor jeugd tot en met 12 jaar. Onze Special Guest is er wel, maar zie je niet. De 12-jarige Anouk Edelbroek heeft op vrijdagavond haar eigen radioprogramma bij Midvliet. Hierbij houdt zij ook het programma van het Open Podium in de gaten. Twee dansgroepen van Ballet en Dansstudio Door Laverman treden op met klassiek en modern. Mila Brandon, die les heeft bij Haenen Muziek komt één nummer zingen als voorproefje voor vrijdag 13 maart. Julie Sleijffers zingt ook en laat twee mooie nummers horen. Bijzonder is dat wij twee jongens uit dezelfde klas van basisschool Cascade hebben die door hun sport op Zappsport zijn geweest: Jason van der Hulst met Colorguard. Hij heeft zowel een vlag, (houten) geweer als sabel bij zich. Dani Corret is 9 jaar en heeft al twee keer het Nederlands Kampioenschap Turnen behaald. Jiří Tjiong van Muziek en Theater ‘t hART speelt piano en is onze eerste orgelspeler in het programma. Het programma wordt afgesloten met Polo de Heus van Trias, die sax speelt en terecht tot de finalisten behoorden voor de Rijswijk Talent Award. Kaarten kunnen gereserveerd worden via Theater Ludens. Overigens wordt 13 maart ook een bijzondere leuke avond. Het programma is inmiddels vol, maar je kunt natuurlijk wel komen kijken!
Met dank aan de gemeente Leidschendam-Voorburg voor het mede mogelijk maken van het Open Podium.