Op zaterdag 21 mei vindt om 19.30 uur de Live-uitzending plaats van Podium Talentenloods in Theater Ludens. Er is  gestreefd naar een eerste uitzending met een afvaardiging van alle zeven VO-scholen in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Maar liefst vijf scholen kunnen al meedoen! Dans en muziek worden afgewisseld met interviews. Ballet en Dansstudio Door Laverman komt met maar liefst drie dansgroepen. Speciale gast is Julie van Santen uit Stompwijk die tot Sporttalent 2021 is uitgeroepen in de gemeente Leidschendam-Voorburg. De Live-uitzending is te volgen via omroep MidvlietHet Podium Talentenloods voor de jeugd wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Leidschendam-Voorburg. Volg Talentenloods via de Facebookpagina!
PROGRAMMA Zaterdag 21 mei 2022
Ballet & Dansstudio Door Laverman
Performance Klassiek 1
Veurslyceum – Sportklas
Polat Akkus
Ballet & Dansstudio Door Laverman
Streetdance
Marlin de Vil & Kate Oram
Queer – gitaar/zang
Ballet & Dansstudio Door Laverman
Performance Klassiek 2
’s Gravendreefcollege Leidschendam
Interview Bruno Strzelcyk
Sint Maartenscollege
Band Moldavite
Corbulocollege
Creatieve makers
Gymnasium NOVUM – Talentika
Louise Janssen-Boudon – Harp
Sporttalent 2021
Julie van Santen
Gymnasium NOVUM – Talentika
Band VTI
Veurslyceum
Elise Willé – kunst
Optredens tijdens Juryberaad
– Band VTI
– Elodie Springer – taiko
Jury-uitslag