Donderdag 29 september wordt er weer een Podium Talentenloods gehouden in Theater Ludens. De nieuwe wethouder Cultuur, Marcel Belt, zal jong talent graag toespreken en jureren. Samen met Paul de Beer, voorzitter Talentenloods, en oud-deelnemer Robin van Gelooven. Robin was een van de zeven Jonge Denkers des Vaderlands 2021 en is daarom ook door Talentenloods voorgedragen voor de Cultuurprijs Leidschendam-Voorburg.

Voor het eerst zijn alle VO-scholen in de gemeente vertegenwoordigd. Het ‘s Gravendreefcollege (locatie Leidschenveen) gaat van start met de band The Blacklight Basement (foto optreden Malieveld) en de JOAZ-band van Codarts Rotterdam sluit af als special guest.

Televisieuitzending
Wil je bij de opname zijn? Reserveer je kaarten via Theater Ludens. Tot 21 jaar is de toegang gratis. Volwassenen dragen met 5,50 entree bij aan het mogelijk maken van het Podium. De televisie-uitzending is vrijdag 14 oktober bij omroep Midvliet om 20.00 uur. Herhaling zaterdag 15 en zondag 16 oktober om 20.00 uur. De uitzending is dan ook via internet te zien.

Aanmelden deelname
Ben jij of ken jij talentvolle leerlingen bij jouw op school in Leidschendam-Voorburg? Geef je op voor een van de volgende Podia: zondagmiddag 30 oktober, donderdagavond 19 januari of 16 maart. Alle talenten zijn welkom: van muziek, sport tot techniek. Ook houden we interviews waarmee je een kijkje kunt geven in wat jouw school organiseert.

Het Podium Talentenloods wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg, Theater Ludens en Midvliet.

Optredens 29 september
The Blacklight Basement, ‘s Gravendreefcollege Leidschenveen (foto optreden Malieveld)
Interview Team Creatieve Makers, Corbulo College
Gitaar/zang Maja Kersten & Michelle Tan, Sint-Maartens College
Interview Technasium/Legoleak Manou van Leeuwen & Jimi Kooij, Veurs Lyceum
Muziek Sint-Maartens College:
Vichemy Sabat&Zoey Hoogendorp (zang), Pieter Deketh (piano), Ferry v.d. Klaauw (gitaar)
Interview oud-leerling en -deelnemer Pratish Nagesar, van Veurs Voorburg naar HBO Cybersecurity
Gitaar/zang Roos Steenbergen, Dalton College
Interview Maatschappelijke Stage Eva van Dongen & Mathilde Orij, Gymnasium Novum
Special Guest JOAZ-band van Codarts Rotterdam

 

Foto: Cindy van Gelder