Mira Moreno is de nieuwe Cultuurcoachvan SenW voor de gemeente Leidschendam-Voorburg. Angelique Schipper, schrijfster en ontwerpster van de Barbie-tentoonstelling met 100 barbies gekleed in afvalkleertjes, maakte van Mira Moreno een Lookalike. Mira stond zo uitnodigend op de affiche van het Cultureel Zomerfestival! Ab Smit is de initiatiefnemer van het evenement dat al 21 jaar bestaat. In 2024 wordt het Cultureel Zomerfestival gehouden op zaterdag 31 augustus in het winkelcentrum Julianabaan. Wil je ondersteuning bij jouw culturele activiteiten? Neem contact op met Mira Moreno: mira.moreno@senw-lv.nl of 06-27530005 of met haar collega cultuurcoach ragenie.jawalapersad@senw-lv.nl. De Barbie-tentoonstelling is nog tot en met zaterdag 28 oktober te zien in de bibliotheekvestiging Voorburg en staat in november/december in de bibliotheek Segbroek in Den Haag. Kijk voor meer informatie over de tentoonstelling en workshops op de website van Talentenloods.nl.