Op zaterdag 4 november is er een optreden van twee jonge talentvolle jongeren Maarten en Kenneth in de sfeervolle locatie Hoeksteen van 15.00 tot 16.30 uur. De toegang is gratis. Reserveren voor 3 november via simon.proosdij@kpnmail.nl
HOEKSTEEN, Rozenboomlaan 119 Voorburg

Maarten Bakker (17) was de special guest van het Slotpodium Talentenloods op 4 juni jl. Op 12-jarige leeftijd werd hij voor het eerst door zijn broer aangemeld voor het Podium Talentenloods. Inmiddels heeft Maarten een eigen album opgenomen dat te beluisteren is op Spotify. Maarten zingt en begeleidt zichzelf op piano. Zijn repertoire is breed van chansons en pop tot rock’n roll en blues, waaronder ‘Ze dekte de tafel’ van Toon Hermans. Naast Maarten zal ook Kenneth Laban (19) optreden. Kenneth heeft meerdere keren in de finale van Podium Talentenloods gestaan met zijn prachtige klassieke pianospel.
vrijzinnigcentrumdehoeksteen.nl