Zaterdagmiddag 4 november jl. vond in de Hoeksteen een prachtige uitvoering plaats van twee toptalenten die in de Finale van het Podium Talentenloods in Theater Ludens hebben opgetreden.

De 17-jarige zanger Maarten Bakker, die zichzelf begeleid op de piano, en de 19-jarige Kenneth Laban die prachtige klassieke stukken voor het aandachtige publiek speelde. Bijzonder was daarbij dat Kenneth ieder stuk op een enthousiasmerende en inhoudelijke wijze introduceerde.

Maarten Bakker speelde onder meer ’Laat me’ van Ramses Shaffy waar hij mee was begonnen bij Talentenloods en na de pauze alle nummers van zijn onlangs opgenomen album ‘Uncut’. Dit album is te beluisteren op Spotify. Met dank aan de Hoeksteen voor het mogelijk maken van deze uitvoering. Kijk voor het hele programma van de Hoeksteen op de website Vrijzinnig centrum De Hoeksteen.

Foto’s: Willemien Rotteveel, Fotokring Leidschendam-Voorburg.