Het muziekpodium van zondag 5 juli in winkelcentrum Leidsenhage was een groot succes voor de jeugd. Met 13 verschillende muzikale optredens bood de jeugd een zeer afwisselend en goedlopend muzikaal programma van maar liefst 12.00 tot 17.00 uur met Angelique Schipper als presentator van Talentenloods. DJ Dennis Massar opende de zeer warme zondagmiddag. Zijn talentvolle broer Mike van 8 jaar danste onafgebroken en kreeg ook een verdiend applaus. Sanne Methorst is een multitalent en zong zowel een Engels als een Japans nummer, waarbij zij zelf videoclips maakt. In augustus vertrekt zij met haar tekentalent naar Amerika voor de animatie-opleiding. De band Metta is een echte publiekstrekker met hun stevige Nirvana-muziek en zanger Victor Weise. Kenny kreeg van de technicus een groot compliment voor zijn eigen nummers en heel eigen geluid met zang en gitaar. De band Lost in Stereo van Lotje Kerkhoff was duidelijk weer een stap verder als band. Dit gold ook voor de jonge jongensband Fok Jeh van Drumschool Voorburg met goedklinkende popnummers. Naar de zelfgeschreven nummers van Laura en Julia Kempenaers kwam bedienend personeel van het naastliggende café zelfs speciaal luisteren. Een Chinees meisje van vier jaar wilde ook het podium op en zong een Engels liedje. Julia speelde daarna verder in haar band Jet Lag van de British School, waar Lotje Kerkhoff de zangeres verving. Marieke Braat en Eline Vieveen van One Year Difference brachten mooie nummers op gitaar en piano met zang, waarna Wanderlust met zanger Casper van Eijck en Sam van Poelgeest op gitaar akoestische nummers lieten horen om vervolgens met hun band Takeaway Facepalm er weer de vaart in te zetten met stevige eigen nummers. Anne Robijn moest het met haar prachtige stem vervolgens tegen de stromende regen opnemen. Tot slot blies het jonge jazztrio Peter (piano) en Laurens van Oost (trompet) en Jari Bervoets (drum) het weer droog. Daarmee zijn de muziekmaanden van Leidsenhage definitief geopend. Met dank aan winkelcentrum Leidsenhage, drumschool Voorburg en Haenen Muziek voor hun ondersteuning van de jeugd. Talentenloods is bezig met de voorbereiding van het nieuwe seizoen Open Podium Jeugd 12+. Ben je tussen de 12 en 21 jaar en wil je jouw talent laten zien – van o.a. muziek (alle genres), dans, theater, multimedia, literatuur tot sport? Meld je alvast aan via het online-aanmeldingsformulier op de website www.talentenloods.nl.

 

Talentenloods in Leidsenhage 2015-07-05

Talentenloods in Leidsenhage
2015-07-05