Zaterdag 10 september organiseert Talentenloods als voorbeeld van talentontwikkeling een eigen podium voor Kenny tijdens de Open Monumentendag in Dekker’s Hoeve, de voormalige oude stal van de monumentale hoeve Essesteijn uit 1870. Kenny trad op als 21-jarige in Dekker’s Hoeve tijdens het eerste seizoen van Talentenloods en heeft van muziek zijn beroep gemaakt waar hij 100% voor gaat. Zo stond hij in juni in het voorprogramma van Parkpop.
De muziek van Kenny is beïnvloed door onder meer jazz, blues en funk. Hij schrijft over alles wat hij meemaakt. Kenny treedt zowel solo op als met de rapper Roomie Roemis en zanger Bill. Zij hebben dezelfde producer en Kenny heeft op hun EP (verlengde single) een aantal gitaarnummers ingespeeld. Als gastoptreden heeft hij Tom Vrolijk en Jeffrey Lipman uitgenodigd. Tom heeft hij leren kennen via de Open Mic-avonden in Café De Bieb in Den Haag. Jeffrey heeft hij leren kennen tijdens de Haagse Muziekwedstrijd ‘Held zonder geweld’, waar ze beiden in de finale stonden. Het optreden van Kenny is een must voor alle jongeren die nieuwsgierig zijn naar de kansen die de grote stad biedt en voor iedereen die van relaxte muziek houdt en jonge muzikanten op hun best wil zien en horen op een bijzondere monumentale plek!
In zijn voorprogramma staan twee jonge deelnemers van het Open Podium Talentenloods. Pratish Nagesar en Alys Sheahan zijn beiden 13 jaar. Pratish treedt op met zijn keyboard en Alys treedt op als voorproefje voor het nieuwe seizoen met zang en gitaar. Dennis Massar (DJ DM, 15 jaar) ondersteunt de technicus. Het voorprogramma begint om 13.45 uur en duurt tot 14.15 uur. Publiek is welkom vanaf 13.30 uur. Het programma van Kenny is verdeeld over drie blokken van 14.30-15.00, 15.15-15.45 en 16.00-16.30 uur. Bezoekers zijn welkom van begin tot eind, maar kunnen ook naar een van de blokken komen luisteren.  De presentatie is in handen van Angelique Schipper.
Locatie: Partycentrum Dekker’s Hoeve, Essepad 6 in Voorburg, tegenover molen De Vlieger. Toegang gratis. Donatie voor Kenny en zijn muzikanten is welkom.
Het nieuwe seizoen Open Podium Talentenloods begint op donderdagavond 13 oktober in Dekker’s Hoeve. Ben je tussen de 12 en 21 jaar en wil je optreden met zang, dans, theater, literatuur of wil je een ander talent voor het voetlicht brengen op het Open Podium? Meld je alvast aan via het aanmeldingsformulier. Het Open Podium wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg.