Donderdagavond 10 november is Yoëlle van Driel (18) de eerste gastpresentator en zal zij samen met Angelique Schipper het Open Podium presenteren.
Het wordt een mooi afwisselend programma. De dansgroep Level Up van de nieuwe dansschool The Dance Factory zal de spits afbijten. Van Drumschool Voorburg komen de jongste deelnemer Florance Quesiam (12) en als Special Guest docent Remy Cooper die Producerlessen geeft voor (aankomende) DJ’s. De band Fok Jeh van Drumschool Voorburg treedt op, er is een presentatie van Carnavalsvereniging De Damzwabbers over de jeugdgroep en solo-optredens met zang van Mels Roozemond, Martina Strammacioni en gastpresentator Yoëlle. Renze Vroom en Arjo Nagelhout van 16 jaar vormen het jonge videoteam voor Midvliet. Bas Kortekaas is de jonge techniekassistent van Rob Kortekaas. De jury, bestaande uit wethouder Frans Rozenberg, Mira Morena van St. Dans aan de Vliet en vaste juryvoorzitter Ilona van Haenen Muziek, zullen Two Talents kiezen voor de slotavond op zaterdagavond 27 mei 2017 in Theater Ludens. Ook zal de wethouder de nieuwe voorzitter van Talentenloods Paul de Beer en bestuurslid Kiki Goudarts verwelkomen.
Het aanmeldingsformulier – voor alle talenten van 12-21 jaar voor de Open Podia op 12-1, 9-3 en op 12-5 voor groep 8 – vind je op www.talentenloods.nl. Wil je als jongere betrokken worden bij de organisatie van het Open Podium van Talentenloods? Stuur dan een mail naar info@talentenloods.nl.
Toegang is voor jeugd t/m 21 jaar gratis. Entree volwassenen € 5,-. Locatie: Dekkershoeve, Essepad 6, Voorburg (t.o. Molen de Vlieger). Aanvang 19.30 uur. zaal open vanaf 19.00 uur.
Het Open Podium wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg, Fonds1818, Van Ravesteynfonds, Vlietgemeenschapsfonds en het Koepelfonds.