Donderdag 26 oktober start het vierde seizoen met het succesvolle Open Podium voor de jeugd van 12-21 jaar in Theatercafé Ludens om 19.30 uur. Wethouder Bianca Bremer zal de opening verrichten en samen met de vaste juryvoorzitter Ilona van Haenen Muziek en Kiki Goudart van Huygens Labs Two Talents kiezen die nogmaals mogen optreden op de Slotavond van 26 mei 2018. Het Open Podium is overigens geen talentenjacht, maar een podium om jeugd te stimuleren in hun talentontwikkeling op allerlei gebied. Dit seizoen wordt het Corbulocollege een vaste deelnemer met talentvolle leerlingen techniek, technologie & design. Jacob Homan van basisschool De Lusthof, zal een voorproefje laten horen voor het laatste Open Podium van vrijdag 18 mei 2018 dat speciaal voor groep 8-ers gehouden wordt. Zijn zangtalent kwam naar voren door de jaarlijkse Schrijfwedstrijd van Talentenloods voor groep 7. Drumschool Voorburg treedt op met de band The Little Giants. Alys Sheahan van the British School of the Netherlands begeleidt zichzelf op piano en gitaar. Pratish Nagesar van het Veurs Voorburg speelt als een echte entertainer op zijn gloednieuwe keyboard. Special Guest is BENS, organisator en regisseur Sjoerd Vrins, die theater maakt met amateur-toneelspelers en mensen met een beperking. Een van zijn spelers, Alex de Graaf, laat een indringende zelfgemaakte tekst horen. Tot slot zijn wij verheugd dat onze Final Talent van de Slotavond 2017, Sapphire Uwadiegwu, nogmaals voor ons zal zingen en samen optreedt met haar zussen Ruby en Jade. Serine van der Meer, onze jonge cabaretière, is deze avond gastpresentatrice en zal samen met presentator Angelique Schipper het programma presenteren. Kortom, het wordt een avond die je niet mag missen. Kaarten zijn te koop via www.theaterludens.nl ad € 5,50 p/p, tot 21 jaar gratis. Het Theatercafé is vanaf 19.00 uur geopend, het programma begint om 19.30 uur en duurt tot ca. 21.30 uur.