Zaterdagmiddag 2 juli vindt het eerste Buitenpodium Talentenloods van dit seizoen plaats in winkelcentrum Leidsenhage van 12.00-16.00.
Talentvolle jeugd uit het eerste en tweede seizoen treden op. Ondanks de verbouwing biedt winkelcentrum Leidsenhage de jeugd graag de gelegenheid hun talenten aan een breder publiek te laten zien. Om 12.00 uur begint de jonge Pratish Nagesar op zijn keyboard. Daarna is er een aantrekkelijke mix van de bands Maybe Next Time, Kenny Ohhst en Lost in Stereo, afgewisseld met Rosa Bloemen en Martina Stramachioni met piano en zang, Wesley Ros op de gitaar, Laura Kempenaers met gitaar/zang en goochelaar Luuk Seetz. De jongste deelneemster is Philine Vermeulen die door haar deelname aan de Schrijfwedstrijd van Talentenloods met haar zangtalent in de schijnwerpers van Theater Ludens kwam te staan. Afgesloten wordt om 15.45 met een bijzonder Jazz-optreden van Peter (piano) en Laurens (trompet) van Oost met Jeroen van Rossum (zang) in vervolg op hun succesvolle optreden tijdens een van de Open Podiumavonden in Partycentrum Dekker’s Hoeve. Juryvoorzitter Jeroen (voorzitter van Groen Links) bleek ook een uitstekend zanger te zijn. De optredens vinden plaats bij de HEMA. De presentatie is in handen van Angelique Schipper. Kijk voor het actuele programma op de Facebookpagina van Talentenloods of op de website.

Het Open Podium Jeugd Talentenloods wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Leidschendam-Voorburg, Fonds1818, Prins Bernhard Cultuurfonds, Rabobank, Vlietgemeenschapsfonds, Van Ravesteyn Fonds, Midvliet, Fotografie Ot Douwes, Haenen Muziek, Drumschool Voorburg, Theater Ludens en Partycentrum Dekker’s Hoeve.