Het podium Talentenloods on Tour op het Cultureel Zomerfestival was een groot succes met een vol programma. Het podium werd ook deze keer ondersteund door Haenen Muziek en Drumschool Voorburg met als vaste presentator Angelique Schipper. In het voorprogramma speelden de jonge leerlingen van Haenen Muziek: Benjamin Roos op de gitaar met zijn eigen nummer, Nitya Tjandra speelde piano en Jimke Herrmann maakte haar gezongen nummer af met een dansje. Daarna was het podium aan de talentvolle jeugd van 12 tot 21 jaar. Het jonge broertje van DJ Dennis Massar danste als geen ander op de aanstekelijke mix van Dennis. Er is een grote ontwikkeling te zien in de optredens. Bands als Lost in Stereo, Metta, No Traces en One Year Difference staan bijzonder zelfverzekerd te spelen en nemen het publiek mee in hun muziek en enthousiasme. Zo ook het Jazztrio Van Oost/Bervoets, Kenny met zijn eigen nummers en voor het eerst een begin van een eigen Nederlandstalig nummer. De akoestische duo’s Eva Huizing&Shannon Lichtendahl, Wanderlust van Casper van Eijk&Sam van Poelgeest en Laura&Julia Kempenaars waren ook geprogrammeerd voor het podium van Noonies. De tweeling Dasha&Danill Serck speelden samen een nummer, nadat Dasha eerst solo zong. Het akoestische duo Redmar Leeuwendal&Fleur Jacobs is inmiddels 12+ en zal optreden tijdens het eerste Open Podium Jeugd 12+ op donderdag 8 oktober in Partycentrum Dekker’s Hoeve, Essepad 6 t.o. molen De Vlieger. Aanvang 19.30 uur, toegang is vrij. Ook Suzanne van Daele met haar mooie zangstem zal op één van de avonden meer van zich laten horen. Alle deelnemers zijn gevraagd om hun ogen en oren open te houden op hun school om talent te scouten op allerlei gebied. Wil je ook je talent laten zien op het gebied van muziek, dans, theater, schrijven, multimedia … tot sport? Geef je op! Via het online aanmeldingsformulier op de website van Talentenloods.nl. Per avond zijn er ongeveer 6 optredens. Op de Facebookpagina vind je een impressie van het afgelopen seizoen. Natuurlijk kun je altijd eerst komen kijken!

CZF Julianabaan Voorburg 2015-08-29

CZF Julianabaan Voorburg
2015-08-29