Stichting Talentenloods wil zes Open Podium Avonden organiseren voor de jeugd vanaf 12+ in Leidschendam-Voorburg.
Om dit project mogelijk te maken doen niet alleen fondsen mee, zoals het Van Ravesteynfonds voor bewoners uit Leidschendam en Stompwijk en het Koepelfonds, maar hebben wij ook u nodig om het project mogelijk te maken! Daarvoor hebben wij ons project aangemeld bij Voor de Kunst voor crowdfunding.

Het project vindt u op de website van Voor de Kunst, zodat u kunt bijdragen aan het realiseren van het Open Podium Jeugd 12+.
Tegenover elke donatie staat een leuke tegenprestatie!
Klik op onderstaand logo.
Alvast heel veel dank namens de talentvolle jeugd in onze gemeente.

VoordeKunst_1

Laurens_trompet_Dekkershoeve

 

Aanmelden Open Podium 12+
Ben je 12 jaar of ouder, dan nodigen we je graag uit om je talent te laten zien.Dat mag op allerlei gebied, waaronder muziek, dans, theater en multimediale projecten.Partycentrum Dekkershoeve stelt hun ruimte op zes donderdagavonden beschikbaar.
Je krijgt de kans je talent te laten zien gedurende 5 tot 10 minuten. Op elke avond hebben we een inspirerend gastoptreden.
Een jury geeft feedback en vooral tips waarmee je verder kunt. Ook kiest de jury Two Talents uit, die worden uitgenodigd voor de Slotavond op zaterdag 16 mei in Theater Ludens.De Slotavond maakt onderdeel uit van het programma Local Heroes van Theater Ludens.

Wil je je aanmelden of meer informatie? Stuur je naam, leeftijd en wat je wilt doen naar: info@talentenloods.nl. Er wordt dan contact met je opgenomen.
De eerste avond is gepland op donderdag 30 oktober. De overige avonden staan gepland op: 27 november, 29 januari, 26 februari, 26 maart en 30 april 2015.