Haenen Muziek gaat starten met “Singer Songwriter” lessen!

Eigen liedjes leren schrijven en optreden? Schrijf je nu in voor de nieuwe Singer Songwriter cursus!

Een droom voor muzikanten en schrijvers:  Jouw gedachten en ideeën tot jouw eigen song verwerken en een wereldhit scoren!

Met je eigen muziek en teksten voor een groot publiek performen. Of gewoon lekker voor jezelf. Geweldig toch? Maar hoe pak je dat op een goede manier aan?
De cursus Singer Songwriter van Haenen Muziek helpt je bij het professioneel schrijven van je eigen songs. Of je nu een muzikant bent die graag zijn eigen songs schrijft, of teksten schrijft en je gedachten op muziek wil zetten, met deze cursus leer je alle kneepjes.

Je leert optimaal gebruik te maken van je creatieve talent én, ook niet onbelangrijk, hoe pak je het nou aan om door te breken! Het maken van een wereldhit is niet in één dag gebeurd.

Het vraagt om een professionele aanpak, creativiteit en een gezonde dosis geluk en doorzettingsvermogen.

En laat dat nou precies zijn waar onze leraar David in afgestudeerd is en je perfect bij kan helpen!

Als Singer Songwriter treedt hij op in binnen- en buitenland, mét band en solo, en produceert  zijn eigen CD’s met groot succes.

Schrijf je nu in en leer hoe je op professionele wijze je talent kunt gebruiken, je eigen songs kunt schrijven en je eigen plekje in de muziekwereld kunt veroveren.

De cursus Singer Songwriter start op de donderdag en op de zaterdag.
Kijk in de zoekmachine voor meer informatie.

     

logo_Haenen

\