Het Open Podium programma van 30 oktober jl. was een succes, zoals je hieronder ook kunt lezen in het artikel van de Voorburgse Courant en in de muziek-videoregistratie van John Meijer voor Midvliet. Een mooie opmaat voor het nieuwe Open Podium van 27 november a.s.
Het tweede Open Podium is bijna rond en besteed ook aandacht aan multimediale activiteiten: Sanne Methorst maakt haar eigen Japanse tekenanimaties (17, zangles Haenen Muziek) en Arjo Nagelhout (14, Gymnasium Novum) maakt zijn eigen muziek op de iPad en heeft een eigen youtubekanaal Bricks4all.
Stijn Valkenhoff (15) is de special guest. Hij zit op de Circusschool Nevermind in Zoetermeer en vertelt ons over zijn luchtacrobatiek Tissu-act. Twee bands treden op: Takeaway Facepalm (15-20, Maartenscollege) en de band The Aces van Drumschool Voorburg (12-14). Daarnaast zijn er nog optredens met zang/gitaar van Anne Robijn (18) van Drumschool Voorburg en duo Suzanne Petronijevic (18) en Nathalia Ngiezi (17) met zang/rap. Het belooft weer een bijzondere avond te worden. Kom ook! En wil je ook optreden of weet je iemand die wil optreden op een van de volgende Open Podiumavonden? Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=5ojdRtryXhw&w=560&h=315]

 

PROD_WHK-A_VL_VL-4_141106_1_D_FC