Het Open Podium op donderdag 27 november mag weer een groot succes genoemd worden.
De jury kon niet kiezen en koos unaniem voor de twee bands Takeaway Facepalm en de jonge band The Aces van Drumschool Voorburg. Ook Anne Robijn die zichzelf begeleidde op gitaar gaat door voor de slotavond 16 mei in Theater Ludens!
Sanne Methorst mag haar gezongen nummer komen opnemen bij Midvliet in het nieuwe jaar, zodat zij dit kan invoegen in de animatie met haar eigen tekeningen.
Fotograaf Ot Douwes heeft een mooie fotoreportage gemaakt, die te zien is op de facebookpagina van Talentenloods. Daarnaast heeft Jaap Nagelhout de videoregistratie voor Midvliet TV gemaakt.
Het volgende Open Podium is in het nieuwe jaar op donderdag 29 januari. Aanmelden kan via het online-aanmeldingsformulier. Wij kijken al uit naar het volgende sprankelende Open Podium en hebben al diverse gesprekken over mogelijke optredens van onze deelnemers aan andere podia. Kom ook!
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9i42vnTcyYQ]