Een mooi vol muzikaal programma staat voor de deur met als verrassing een jonge goochelaar die zijn talenten laat zien: Luuk Seetz. Speciaal voor Luuk komt Jannes de Goochelaar, die in de Middeleeuwen jong en oud weet te boeien met zijn trucs! Ons jurylid HP Klazenga, raadslid Gemeentebelangen is zelf ook altijd met muziek bezig en neemt Rogier Engel mee, omdat hij zonder Rogier ‘niets’ is. Samen zingen ze dan ook het toepasselijke nummer ‘Nothing’. Het volgende Open Podium, op donderdag 26 februari, willen we graag ook sporttalenten op het podium zetten. Heb jij een talent op sportgebied, muziek, theater, dans … of zijn we jouw talent vergeten … meld je dan aan via het online-aanmeldingsformulier! Wij zien uit naar jullie aanmeldingen!

OpenPodium_programma_290115

 

 

 

 

 

NoTraces_DrumschoolVoorburg_290115_2

 

 

NoTraces_DrumschoolVoorburg_290115_1

Meidenband
No Traces van Drumschool Voorburg